De decembermaand komt weer in zicht en dat betekent vooral veel cadeaus en gezelligheid. Veel mensen vinden het echter moeilijk om ideeën te bedenken voor wat ze op hun verlanglijstje zetten. Vandaar dat deze blog geschreven is, want hij staat bomvol met de leukste en meest originele cadeau ideeën! Wat dacht je van Chocoladeletters met een logo? Deze chocoladeletters met een logo zijn al jarenlang erg populair en geven net dat ene extraatje ten opzichte van een traditionele chocoladeletter. Andere dingen die je in deze blog kunt verwachten zijn een Kerst relatiegeschenk, spelletjes en beauty items. Benieuwd naar de inspiratie? Lees dan snel verder!

Doe een Oud Hollands spelletje

De donkere maanden komen er weer aan, en hoe kun je die beter doorkomen dan met een gezellig spelletje? Blaas familieavonden nieuw leven in door middel van het spelen van een leuk bordspel. Je hebt gegarandeerd een gezellige avond. Spelletjes zijn er in verschillende soorten en daarom zijn ze ook perfect als Kerst relatiegeschenk. Ben je bang dat spellen honderden euro’s kosten? Wees gerust, want spelletjes heb je ook voor personen met een iets kleiner budget. Denk bijvoorbeeld aan spellen zoals Saboteur, Cahoots en Keer op Keer. Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die van mysterie houdt en het leuk vindt om dingen uit te pluizen? Dan zijn detective spellen zoals Cluedo en Crimibox Dossier As leuke opties. Een spel is ideaal als Kerst relatiegeschenk, maar ook voor Sinterklaas.

Zoetigheid

Iedereen houdt van zoetigheid. De decembermaanden staan er niet om bekend dat je in die periode dunner wordt, maar er is wel veel lekker eten. Het begint al bij Sinterklaas. Verwen je geliefde met de lekkerste snoepjes en koekjes, wat dacht je bijvoorbeeld van chocoladeletters met een logo? Ideaal voor de ondernemer. Behalve chocoladeletters kun je iemand ook verrassen met een doos bonbons of Merci chocolade.

Familie Kerstdiner Vieren Terwijl Het Nemen Van Selfie