Ieder mens maakt in het leven dagen mee die het waard zijn om herinnerd te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een trouwdag of de geboorte van je kindje. Deze momenten worden gedeeld met dierbaren door het versturen van een kaartje. Zo stuur je een uitnodiging voor je bruiloft en een geboortekaartje op het moment dat je je kindje hebt mogen verwelkomen. Op deze manier kun je al een statement maken door een kaartje te kiezen die gelijk opvalt en die mensen niet snel zullen vergeten. Hier lees je meer over hoe je daaraan kunt voldoen. 

 

Van jullie samen

Een trouwdag is iets bijzonders tussen twee personen. De kans is daardoor vrij groot dat jullie beide namen op de voorkant van de kaart zullen staan. Er zijn allerlei verschillende soorten trouwkaarten waar je uit kunt kiezen en je kunt er ook volledig je eigen draai in kwijt. Zo zijn er verschillende stijlvolle trouwkaarten die jij naar je eigen wensen kunt ontwerpen. Zoals al gezegd is het een dag voor twee personen, dus het is een leuk element als jullie er allebei zo goed mogelijk in naar voren komen. Zo kun je gewoon een kaart ontwerpen die past bij jullie, maar je kunt er zelfs voor kiezen om een kaart te ontwerpen met een foto van jullie beiden. Het is allemaal naar je eigen wensen. 

 

Een nieuw leven

Een andere mooie dag in je leven kan de geboorte van je kindje zijn. Door de jaren heen zijn er allerlei nieuwe soorten ontwerpen voor kaartjes bij gekomen. Voor iedereen is er dus iets te vinden wat past binnen de wensen. De basis voor dit kaartje ligt vaak voornamelijk op de naam van het kindje en je kunt het zelf zo bijzonder maken als je wilt. De ene persoon heeft liever een rustige uitstraling van het kaartje, terwijl de andere persoon wil gaan voor iets wat gelijk opvalt. Ook een geboortekaart ontwerpen kan dus volledig naar je eigen stijl en wensen. Het is in ieder geval iets wat altijd leuk blijft om te bewaren.

 

Ontwerpplek 

Er zijn verschillende websites waar je terecht kunt voor het ontwerpen van een eigen kaartje, waaronder Tadaaz.nl. Je kunt hier zowel trouwkaarten als geboortekaarten ontwerpen, maar ook kaarten voor een feestje of kerst. Een ander leuk element aan Tadaaz is dat je een eigen kalender kunt ontwerpen. Dit kan ook nog eens een heel leuk cadeau zijn voor iemand. Doormiddel van eigen foto’s kun je de kalender ontwerpen en kan zowel leuk zijn voor jezelf als voor iemand anders. Ook kun je op de website terecht voor leuke, persoonlijke cadeautjes. Je kunt allerlei verschillende kanten op en hoe leuk is het om iemand te voorzien van een mooi, eigen ontwerpen kaartje.